vr 4 augustus: thuis

Felix en Isis wilden heel graag mee om Mos op te halen, maar als ik om half negen wakker word, terwijl ik om kwart voor negen in de auto moet zitten, slaapt iedereen nog diep. Voor ons gevoel is het tenslotte ook pas kwart voor zeven.  Ik besluit toch maar alleen te gaan en dat was een prima beslissing,  want de kinderen liggen allemaal nog te slapen als ik weer thuis ben. Een voor een komen ze tevoorschijn en sluiten hun vriend in de armen. Uiteraard wordt Mos de hele dag door iedereen geknuffeld, we hebben hem allemaal gemist.

Voor mij is de vakantie nog niet helemaal afgelopen, de wasmachine draait was na was. Inmiddels is het zaterdagmiddag,  zijn de boodschappen gedaan en veel spullen opgeruimd en ligt er nog wel een mooie stapel om te strijken voor mijn neus. Maandag begint voor Robbert het gewone werk weer en ik heb nog wat tijd met de kinderen thuis voordat de school weer gaat beginnen. Daarna ben ook ik weer op ons kantoor om mooie reizen te plannen voor onze reizigers.

Ik hoop dat jullie het leuk hebben gevonden om ‘ons verhaal’ te lezen en onze avonturen op afstand mee te beleven. Ik heb het weer met veel plezier gedaan. Misschien tot een volgende keer.

Groetjes,
Barbara Kloosterman-Bongers

IJslandspecialist
Creating Stories

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *