zo 9 juli: de laatste voorbereidingen

We vliegen morgen met WOWair naar IJsland. Bijna alles staat ingepakt klaar voor onze 25 daagse reis. Daarna hadden we vanmiddag nog een verjaardagsfeestje bij goeie vrienden. De OFYR ging aan en dat is altijd gezellig. We hebben genoten  van deze zomerse dag. De komende weken zullen we de 25 graden niet zo snel voelen…

We starten morgen met drie van onze vier kinderen.  Stijn vliegt volgende week pas naar IJsland. Hij is geslaagd voor zijn eindexamen en heeft voor deze week nog andere plannen. Vanaf onze huttentrektocht is hij erbij.  Hij vliegt naar Keflavík en vanaf Reykjavík Airport door naar Egilsstadir.

De auto parkeren we morgen bij Airport Parking Services Roelofarendsveen, een bedrijf dat 12 minuten rijden van de vertrekhal ligt. Je wordt met een bus naar Schiphol gebracht. Goedkoper dan parkeren op Schiphol en voor de deur worden afgezet; wel zo prettig. Ondanks de aangekondigde drukte op Schiphol, vanwege de zomervakantie hopen we op een soepele afhandeling bij het inchecken en de douane controle. We hebben dit echt al vaak gedaan, maar ik ben altijd blij als we met zijn allen in het vliegtuig zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *